• Velkommen til Groruddalen Bilsenter AS

  Vi har vært i bilbransjen kontinuerlig i 29 år og har bred erfaring med kjøp, salg og import av biler.
 • Groruddalen Bilsenter AS

  Vårt styrke ligger i lang bransjekunnskap, bruktbilgarantier, pålitelige samarbeidspartnere og fornøyde kunder..
 • Våre biler selges med bruktbilgaranti.

 • Behov for nyttekjøretøy?

  Se vårt utvalg av varebiler.
  Klikk her !
 • Stort utvalg av bruktbiler.

  Vi har alltid ca. 100 bruktbiler på lager
  Se vårt vårt utvalg.
  Klikk her !
 • Groruddalen Bilsenter AS

  Over 29 år i bilbransjen! Solid aktør med lang fartstid i bilbransjen (AAA-Rating)

 
GRORUDDALEN BILSENTER AS ble etablert i 1989 og har hatt samme eiere siden starten. Vi har vært i bilbransjen kontinuerlig i 29 år og har bred erfaring med kjøp, salg, innbytte og import av biler. Vår erfaring og kompetanse er din trygghet!

Vi har solid økonomisk ryggrad og har AAA-Rating fra Dun & Bradstreet og Bisnode. AAA-Rating er høyeste kredittverdighet og det er kun 48 selskaper av totalt 6.635 i vår bransje som er AAA-diplomert.

Vi har levert kvalitetsbiler hele tiden og hos oss finner du alltid mellom 50 -150 bruktbiler i forskjellige prisklasser og bruksområder. Vi rekker ikke å legge ut alle biler på nett, så det kan være smart å ta en telefon eller mail hvis du ikke finner noe som passer dine behov og smak.

Våre biler er hovedsakelig kjøpt nye i Norge, har dokumentert servicehistorikk og selges med garanti.

GARANTILØSNING - Våre biler leveres med garanti. Noen av de nyere bilene har resterende nybilgaranti fra fabrikken, mens andre blir levert med bruktbilgaranti. Våre biler kan leveres med opptil 5 års bruktbilgaranti. Alle våre biler selges garantert fri for økonomiske heftelser!

INNBYTTE -  Hos oss kan du bytte din gamle bil. Vi tar i innbytte alle typer biler i alle prisklasser. Den enkleste måten å få solgt din bil på, er å bytte den inn hos oss. Ta kontakt for et godt tilbud på din nåværende bil.

BILLÅN -  Vi har gode avtaler med de største finansieringsselskapene og kan tilby gunstig billån, også uten egenkapital. Billån ordnes på stedet. Lånesøknaden behandles mens du venter hos oss.

FORSIKRING - Vi samarbeider med alle store forsikringsselskaper, og kan ordne gunstig forsikring på stedet. I praksis betyr det at du kan kjøre hjem umiddelbart, med en forsikret bil!

BILER KJØPES - Vi kjøper biler for videre salg. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å selge bilen din.

FRAKT – Vi selger biler til kunder over hele landet, fra Finnmark i nord til Lindesnes i sør. Et stort antall av våre kunder kjøper bilen usett og ønsker bilen transportert til deres hjemsted. Vi har gode avtaler med transportfirmaet og vi benytter KUN seriøse aktører som har lang erfaring og et godt navn innenfor transport.

BEHJELPELIG MED ETTERMONTERING AV UTSTYR – Vi tilbyr meget konkurransedyktige priser på ettermontering av ekstra utstyr som takboks, tilhengerfeste, motor- og kupevarmere, toning av ruter, nye hjul etc.

Facebookhttps://www.facebook.com/Groruddalen.Bilsenter/

Åpningstider

Mandag - Fredag : 09:00-18:00

Lørdag : 09:00-15:00

VELKOMMEN TIL EN TRYGG OG HYGGELIG BILHANDEL.

DU VIL BLI KJEMPE FORNØYD!